Hoppa till innehåll
bild_3 kopiera-landscape-3x2

Energi­optimering

Ställ in din fastighets energieffektivitet på topp och spara både på utsläpp och kostnader.

bild_2_-landscape-3x2

Hållbarhet är i vårt DNA

Att genomföra energioptimering är en av de mest effektiva sätten att minska energiförbrukning. Vi på L&T har lång erfarenhet av att hjälpa företag att optimera sin energiförbrukning och förbättra sin klimatpåverkan. Vi arbetar med de senaste teknologierna och verktygen för att identifiera möjligheter till energibesparingar och optimering av befintliga energisystem. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att minska energikostnaderna samtidigt som man bibehåller eller förbättrar produktiviteten och kvaliteten av processerna.

Varför välja L&T som energipartner?

satisfied-customer-2-icon

Expertis

Vi har expertkunskap inom energioptimering och vårt dedikerade team hjälper er att hitta och implementera energibesparingslösningar som passar era behov.

euro-icon

Besparingar

Vi erbjuder heltäckande tjänster inom energioptimering, från analys och planering till implementering och kontinuerligt övervakning av energianvändningen.

circle-leaf-icon

Ansvar

Vårt engagemang för hållbarhet och miljö gör oss till den perfekta samarbetspartnern för era energi- och miljömål.

Vårt engagemang för hållbarhet gör oss till den perfekta samarbetspartnern för era energi- och miljömål.

  • Kartläggningar och besiktningar

    Vi genomför noggranna kartläggningar och besiktningar av er befintliga energianvändning för att hitta områden där ni kan spara energi och förbättra er energieffektivitet. Med vår expertis kan ni få en heltäckande bild av er energiförbrukning och en handlingsplan för att optimera er energianvändning.

  • Energiprojekt

    Energiinvesteringar är ofta stora projekt som måste planeras, genomföras och rapporteras noggrant. Vi på L&T hjälper dig att utvärdera projektens lönsamhet, ansöka om nödvändiga energistöd och hantera projektet från början till slut.

  • Daglig energihantering

    Överlåt optimering av daglig energihantering till oss. Det är det bästa sättet att ta hand om din byggnads energieffektivitet på ett heltäckande sätt, från åtgärder till övervakning och rapportering.

_MG_4757
solceller

Hållbar energi med solceller

När säkerhet, ekonomi och garantier är viktigt så tycker vi att du ska välja oss på L&T. Vi är en registrerad och godkänd installatör och hjälper dig att producera egen grön el. Installation, service och support är det vi kan. L&T har energi optimerat fastigheter sedan vår start.

Vi gör en energiberäkning så du vet vad din anläggning kan producera och kan även göra besiktningar av befintliga solcellsanläggningar.

Vill du veta mer?

Kontakta oss