Hoppa till innehåll
Asiantuntijapalvelut - Lassila & Tikanoja - 2 - 020-landscape-3x2

Våra kunder

Vi är över 1200 anställda i Sverige som hjälper våra kunder fokusera på sin kärnaffär varje dag.

l&t22_valmis_017-landscape-3x2

Våra kunder är fastighetsägare över hela landet

L&T är ett driftbolag inom fastighetstjänster och tillsammans med våra kunder arbetar vi för att förlänga fastigheternas livslängd.

Här kan vi skapa ett optimalt inomhusklimat och samtidigt minska ​miljö- och klimatpåverkan. Kunderna kan fokusera på sin kärn-verksamhet samtidigt som L&T hjälper dem att nå sina mål genom hållbara och ansvarsfulla lösningar inom fastighetsteknik, hygienservice och lokalvård.

L&Ts kunder är offentliga och kommersiella fastighetsägare inom kundsegmenten omsorg/sjukvård, infrastruktur, samhällsfastigheter, bostäder, industri, logistik, kontor och handel.

l&t_brandstill_20_015-landscape-3x2

Fastighetsdrift och service för en hållbar framtid

Med effektiva och pålitliga lösningar tar vi oss an varje dag

 • För våra kunder

  Vi hjälper våra kunder att nå sina mål och fokuserar på att reducera livscykelkostnader, optimera energianvändning och förbättra inomhusklimat.

 • För våra medarbetare

  Vi värnar om våra medarbetare genom ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och möjlighet till personlig utveckling. ​

 • För samhället

  Vi bekämpar klimatförändringen, skapar nya lösningar för cirkulär ekonomi och främjar socialt ansvarstagande genom sysselsättning och agerande enligt våra etiska principer.​

 • För vår ägare

  Vi strävar efter snabb tillväxt i affärsverksamhet som främjar hållbar utveckling genom unik kompetens inom cirkulär ekonomi. Vid sidan av organisk tillväxt investerar vi i framtidens marknader. ​

Monimuotoinen työyhteisö - 1x1-1200x1200 - L&T työpaikkana

Vårt åtagande för kundnöjdhet och kvalitet

Vi, på L&T, är stolta över hur vi tar hand om våra kunder och deras behov. För att upprätthålla en hög nivå av kundnöjdhet och kvalitet, följer vi strikta standarder och riktlinjer för alla våra tjänster och produkter.

Vi tror på att skapa tydliga överenskommelser och avtal med våra kunder för att bygga ett ömsesidigt förtroende och säkerställa att alla parter är nöjda med vår service.

För att kunna ge den bästa möjliga kundservicen har vi dedikerade supportteam som är professionella och vänliga när de hjälper till med frågor och problem.

Som stark förespråkare av arbete inom kretsloppsekonomi, strävar vi alltid efter att tillgodose våra kunders behov och samtidigt upprätthålla höga miljöstandarder. Vi investerar i forskning och utveckling för att leverera innovativa och hållbara lösningar till våra kunder.

På L&T, sätter vi alltid våra kunder i första hand och arbetar hårt för att skapa ett långvarigt partnerskap byggt på förtroende och kvalitet.

Vi levererar ansvarsfulla lösningar till dig

building-sun-icon

Privat och offentlig sektor

building-trees-icon

Kontor

satisfied-customer-icon

Utbildning

heart-icon

Vård och omsorg

scale-icon

Handel och köpcentrum

factory-recycle-icon

Industri

circle-gear-wheel-icon

Infrastruktur

Truck-recycle-icon

Logistik och lager