Hoppa till innehåll
bild_3 kopiera-landscape-3x2

Fastighetsdrift

Helhetservice som passar den upptagna fastighetsägarens behov.

l&t22_valmis_015-landscape-3x2

Fokusera på din kärnaffär

Att äga eller förvalta en fastighet innebär mycket arbete. Förutom tid ska man ha koll på ekonomi, teknik och landskapsvård. Vi erbjuder allt som har med fastighetsdrift och fastighetsskötsel att göra. Med vår långa erfarenhet och kontinuerliga verksamhetsutveckling levererar vi kvalificerade tjänster inom fastighetsförvaltning och har i Sverige blivit en ledande leverantör av teknisk FM.

Din fastighet förtjänar det bästa

building-trees-icon

Lokal service

Från oss får du lokal service med den trygghet och professionalism som en stor aktör medför.

hand-shake-icon

Kunden i fokus

Vi lär känna dina behov och din fastighet noggrant och sätter ihop ett passande servicepaket åt er.

human-woman-icon

Service dygnet runt

Vi är alltid redo att hjälpa dig. Du kan lämna en servicebegäran till oss 24/7 eller ringa vår kundtjänst under kontorstid.

l&t22_valmis_014-landscape-3x2

I en välmående fastighet trivs också användarna

Man känner igen en välmående fastighet på att allt är som det ska: lamporna lyser, kranarna läcker inte, temperaturen är precis lagom och det finns inga skräp på gårdarna. Allt detta kräver kontinuerlig skötsel: låt oss göra det åt dig.

Komfort och effektivitet till din fastighets inomhusutrymmen

 • Dagligt underhåll

  Dagliga och förebyggande underhålls- och reparationsåtgärder hjälper till att undvika större reparationsbehov och säkerställer att fastigheten förblir i gott skick så länge som möjligt.

 • Teknisk förvaltning

  När fastighetens tekniska förvaltning är i våra händer, förblir förhållandena optimala, användarna nöjda och kostnaderna i schack.

 • Energiteknik

  Energieffektivitet spelar en central roll i förvaltningen av fastighetens kostnader och i att förlänga dess livslängd. En fastighet som förbrukar energi smart minskar också ditt företags koldioxidavtryck och hjälper dig att uppnå dina klimatmål.

l&t_brandstill_20_017-landscape-3x2

Utomhusområden som gör intryck

 • Säkerhet

  Genom att utföra landskapsarbete kan farliga områden identifieras och åtgärdas. Utomhusmiljön kan då anpassas för att minimera risken för skador och olyckor.

 • Hälsa

  En vacker och välskött utomhusmiljö kan ha en positiv inverkan på hälsan och välbefinnandet. Forskning har visat att gröna utomhusområden kan bidra till att minska stress och öka produktiviteten.

 • Image

  Ett välskött utomhusområde ger en professionell och välkomnande vy. Det kan öka fastighetens värde, bidra till en positiv första intryck och förbättra företagets profil.

l&t22_valmis_020-landscape-3x2

Vill du veta mer?

Kontakta oss