Hoppa till innehåll
Sjukvard fastikhetsteknik 1 16x9 1841x1210

Fastighetsteknik för sjukvård

Fastighetsteknik som passar för utrymmen med hög kravspecifikation.

Kiinteistötekniikka ilmanvaihto 16x9 2352x1568

När verksamhetsavbrott kan vara kritiskt

I hälsovårdsutrymmen kan en fastighetsfunktionsstörning vara kritisk för känsliga apparater, för att inte tala om patientsäkerhet. Se till att fastighetstekniken uppfyller de höga kraven inom hälso- och sjukvård.

För att du ska kunna bedriva en så smidig och effektiv vårdverksamhet som möjligt optimerar vi era stödfunktioner. Vi förbättrar era vårdinrättningars säkerhet och tillförlitlighet. Våra åtaganden baseras på era behov som oftast omfattar teknisk utrustning, energitillförsel, systematisk dokumentation, analys, tillsyn och övervakning av supportfunktioner, samt underhåll och skötsel av fastigheter.

Din pålitliga partner inom fastighetsteknik

thumbs-up-shield-icon

Säkra utrymmen

Patientsäkerhet och vårdkvalitet är centrala frågor inom hälso- och sjukvården. L&T ser till att din utrustning förblir i gott skick oavsett tid på dygnet.

euro-icon

Kostnads­besparingar

Kostnadskontroll är en central utmaning inom hälso- och sjukvård. Med hjälp av oss på L&T minskar fastighetens utsläpp och kostnaderna hålls i schack.

heart-icon

Nöjda användare

Nöjda patienter och personal är hörnstenarna i hälso- och sjukvårdens framgång. En kompetent partner håller förhållandena optimala för användarna.

Lämna fastighetstekniken i våra händer

  • Kontinuerlig teknisk underhåll och service

    Regelbunden service håller byggnadens tekniska utrustning i skick, förebygger skador och säkerställer att utrymmena uppfyller hälso- och sjukvårdens höga hygienkrav.

  • Fjärrövervakning dygnet runt

    Med fjärrövervakning hålls din fastighet övervakad 24/7, och avvikelser hanteras snabbt.

  • Mer energieffektiva utrymmen

    Energisparåtgärder skräddarsydda för hälso- och sjukvårdens behov minskar utsläpp och sänker kostnaderna.

Kiinteistotekniikka asiantuntija toimistossa 16x9 2352x1568
Sairaalasiivous laitteet 16x9 3456x5184

Behov av specialtjänster?

Har dina utrymmen särskilda behov? Vi kan hjälpa dig med skötsel av steriliseringsutrustning, hantering av medicinska gaser, leverans av laboratorierent vatten och mycket mer.

Asiantuntijapalvelut - Kiinteistötekniikka - Lassila & Tikanoja - 20 - 078-landscape-3x2

Senaste forskning och expertis

Du får alltid den senaste forskningsbaserade tekniken till din fastighet samt nya lösningar som specifikt tjänar hälso- och sjukvårdens behov. L&T arbetar kontinuerligt med att vara införstådd i ny teknik och innovativa lösningar som kan förbättra  för er och era patienter.

 

Vill du veta mer?

Kontakta oss