Hoppa till innehåll
bild_3 kopiera-landscape-3x2

Fastighetsjour och beredskap

Varje dag, året runt. Vi övervakar så att du inte behöver det.

Fastighetsjour och beredskap 1

Sov lugnt på natten: din fastighet är i trygga händer

Anslut din fastighet till övervakningssystemet och minimera eventuella avbrott och funktionsstörningar. Larmen kommer i realtid till driftcentralen och jourbesöken sköts snabbt och effektivt.

Välj L&Ts så är fastigheten trygg

human-computer-icon

Övervakning 24/7

Övervakningscentralen tar inte ledigt ens på julen. Din fastighet är i goda händer dygnet runt för drift- och brandlarm.

group-work-icon

Utbildade yrkespersoner

Utbildade professionella tar hand om din fastighets störningssituationer, både i övervakningscentralen och under jourbesök.

customer-service-conversation-icon

Snabb respons

Fastighetslarm kräver snabb respons. Tack vare ett rikstäckande jour-nätverk undviks farliga situationer och funktionsstörningar.

Vi övervakar din fastighet och sköter jourbesök 24/7

  • Driftcentral

    I övervakningscentralen hanteras störningssituationer i din fastighet snabbt och effektivt. Noggrant uttänkta processer och fjärrstyrningssystem säkerställer att inga onödiga jourbesök görs till din fastighet. Du får alltid också en omfattande rapport om inträffade larm och de åtgärder som vidtagits för att hantera dem.

  • Fastighetsjour

    Din fastighet förblir i drift även under jourtid. Detta säkerställs av jourtekniker som har säkerhetsklassificering, omfattande kunskap och lång teknisk erfarenhet.

Fastighetsjour och beredskap 2

Vill du veta mer?

Kontakta oss